Have a cherry and be merry!
TAGLINE: Sooner or later she'll see them, then everything will be different.

"The Others" este un film din 2001, cu Nicole Kidman in rolul principal, care m-a intrigat si m-a facut sa ma gandesc pentru prima oara la existenta fantomelor, io care sunt Toma Necredinciosu'.

Despre ce este vorba, pe scurt?


Grace (Nicole) este o mama cu 2 copii (o fetita si un baiat), iar acestia au probleme serioase de sanatate: sunt foto-sensibili, adica nu pot suporta contactul cu lumina soarelui. Mai mult, cei trei locuiesc pe o insula pustie, intr-un conac pe cat de impunator, pe-atat de straniu, deoarece se pare ca este bantuit de fantome. La un moment dat, in mod surprinzator, servitorii casei pur si simplu dispar, iar Grace este nevoita sa angajeze alte persoane, lucru care declanseaza o serie de evenimente ciudate (soapte si tipete auzite din camere goale; usi care se trantesc singure; fetita incepe sa vorbeasca cu un prieten imaginar...). Totul se petrece in jurul noilor servitori. Finalul este de-a dreptul mind-blowing! Este ceva la care nu te astepti si care te pune pe ganduri...

Sa-l divulg sau sa va las sa-l descoperiti? Mai bine urmariti trailer-ul aici si, cu siguranta, o sa vreti sa vizionati intregul film:Partea tare este ca de fiecare data cand aud un zgomot mai ciudat in linistea noptii, ma intreb: "Oare de unde vine?" si imi aduc aminte de acest film. Da, stiu ca este fictiune!!! :)

Bu - hu - huuuu!!!

Etichete: | edit post
Reacții: 
0 Responses

Trimiteți un comentariu

YO, DROP THE VERSE!