Have a cherry and be merry!
Serbanica primeste vot de blam! De la mine si de la fanii / citititorii sai…

Carcotasul-sef a visat noaptea ca a luat Teo 4 milioane de EURO in perioada in care aceasta a activat la Prima TV si a scris a doua zi pe blog, ca doar trebuia sa afle si populatia. In urma confesiunii, s-a iscat o balacareala publica intre el, Teo si respectiv cei din Antene. Pe mine nu ma intereseaza in mod deosebit ce au ei de impartit. Mai mult decat atat, le respect tuturor munca si emisiunile… Una peste alta, fiecare cu umorul lui! Daca nu-ti place, push the button si ai scapat! Insa, ma scoate din sarite ca spune o ineptie cat el de mare, fara sa aduca dovezi concrete, totul condimentat cu o aroganta fara margini.

OK, sa presupunem prin absurd ca a luat Teo 4 milioane de EURO si nu a avut un aport calitativ si cantitativ (este vorba de audiente) la imbunatatirea produselor mediatice Prima TV! I-ai dat din buzunarul tau cumva? Si dovada, unde e dovada? Pe sistemul: “Si halatul? Unde e halatul?”. Asa pot afirma si eu despre tine ca ai organul mic… Ma crede cineva? Iar cercetarea postata pe blog nu ma convinge cu nimic… O alta intrebare de baraj: conducerea televiziunii mai sus mentionate ce-a pazit daca intr-adevar s-a intamplat asa?

Pe de alta parte, 4 milioane de EURO??? Dude, traim totusi in Romania… Sunt constienta ca se pot da astfel de “tepe”, dar e cam trasa de par suma… sa revenim cu picioarele pe Pamant! Teo nu e Oprah cum bine zicea un internaut, iar Prima TV ar fi dat faliment in acest caz… Parerea mea!

Din comentariile de pe blog, pare-mi-se ca domnul Huidu a cam cazut in dizgratia propriilor fani. Cum reactioneaza el? Cu aroganta, evident:

“ Mi se rupe daca nu te mai uiti la Cronica!”

“Am scapat o lacrima”

“Impusca-te sa scapi de suferinta!” (catre un cititor care-l lauda pe Badea)

“Le-am cam stricat ploile multora si eu sunt imposibil de cumparat!”

Daca este asa si daca nu ravnesti la milioanele lui Teo dupa cum sustii foarte ferm, atunci de ce ai adus in discutie toata treaba la un an de cand s-a consumat? Hai sa fim seriosi! Este o atitudine tipica ce porneste din invidie sau din dorinta de a iesi in evidenta… In plus, tupeul este mare, pe principiul “Nu eu am inceput!”. Unde suntem mami? La gradinita? Huidu se refera aici la afirmatiile pe care le-a facut Teo acum ceva timp, care a pus in carca Carcotasului (joc de cuvinte intentionat) plecarea ei din Prima. Asa si? Daca ai fi avut un pic de maturitate in creier, ai fi negat cu eleganta acuzatiile sau ti-ai fi argumentat punctul de vedere… Ntz! Pai nu ne dam si noi cocos putin asa?

Si ca sa inchei: pune mana pe o carte de gramatica inainte sa scrii ceva pe blog si nu mai copia cuvinte din dictionarul de neologisme!

Etichete: | edit post
Reacții: 
2 Responses
  1. Anonim Says:

    Se pare ca "fabuloasa suma" pe care a incasat-o Teo in cele 10 luni nu este onorariul ei, ci costurile de productie aferente (salarii, decor etc.) Nu sunt fan Huidu (sau oricare alta "vedeta") dar nu cred ca a inceput sa vorbeasca gura fara el. Ca nu s-a exprimat foarte clar... Tot vina lui e, lumea te taxeaza, nu sta sa te traduca pt simplu fapt ca esti Huidu (fas)


  2. Asa o fi, nu zic "nu"! Poate sa carcoteasca el cat vrea ca doar asta ii este meseria pana la urma... Pe mine personal m-a deranjat modul in care a facut-o si aerul de superioritate pe care l-a afisat fata de toata lumea. De aceea, l-am si "taxat", cum zici tu... :)


Trimiteți un comentariu

YO, DROP THE VERSE!