Have a cherry and be merry!
Sa vezi partea plina a paharului... Sa extragi din situatii care nu te avantajeaza sau care-ti produc neplaceri lucrurile pozitive, beneficiile... Sa retii si sa pretuiesti momentele in care un om ti-a facut bine, nu doar pe acelea in care a provocat mult rau...

In fiecare zi, ma lupt cu mine si cu demonii mei sa accept aceste ganduri si sa le materializez in sentimente mai bune. Ma intreb, insa, de ce-mi vine asa de greu? Poate pentru ca am avut porniri negativiste de cand ma stiu? Poate pentru ca Raul este mai puternic si lasa urme adanci atunci cand intra cu bocancii in sufletul meu? Sau pentru ca, oricat de mult Bine ar fi in viata mea, simt in mod constant nevoia de auto-depasire?

Nu stiu cum sa procedez sa nu mai cad in capcana asta. Nu gasesc nici cauza, nici explicatia, nici solutia. Totusi, in timp si pe masura ce viata isi face de cap cu mine, imi dau seama ca am tras ceva invataminte din experientele trecute. Si asta este, prin definitie, un lucru bun! :)

Mai nasol este cu oamenii... M-ai calcat pe coada, I will remember you! Uneori, as vrea sa pot sterge cu buretele, dar nu prea imi iese. Si nici nu ma invat minte!

So, W T F ?!?

Etichete: | edit post
Reacții: 
4 Responses
 1. Florina Says:

  Ei las' ca o sa cresti tu mare si le inveti tu ... din greseli invata omu'. Chiar trebuie sa inveti sa te inveti minte :)


 2. Florina Says:

  Incredibil chiar si pentru mine! Am folosit de 4 ori verbul "a invata" intr-o singura propozitie. Cred ca e timpul sa ma culc :)


 3. Anonim Says:

  Hope for the Best and Expect the Worst...


 4. @ Florina: Cand am citit primul comentariu, m-am concentrat atat de tare sa extrag esenta din cele spuse, incat nici nu am sesizat repetitia cvadrupla... Te iertam de data asta! :) Intre timp, m-am gandit ca cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa le dau peste nas cu clasa celor care ma "inoportuneaza"...

  @ Wary: OK, I agree, dar ar trebui sa intreprind si o actiune, nu pot sa stau degeaba... Care-i aia? :D


Trimiteți un comentariu

YO, DROP THE VERSE!