Have a cherry and be merry!
Am o pretena, cu un entuziasm molipsitor si cu o putere de mobilizare cum rar am mai vazut, care sustine un proiect foarte misto despre un fenomen la auzul caruia multi dintre voi tresariti in semn de incantare: science fiction. Desi eu nu sunt Mulder & Scully type, am zis sa postez informatia si pe blogul meu, caci nu stii niciodata de unde sare iepurica. Asadar, detalii mai jos:

Obiectiv: Research tematic in vederea publicarii unei carti Sci-Fi, care va trata subiecte legate de istoria lumii, cu accente sociale, politice, stiintifice, religioase, filosofice, etc.

Lumea Sci-FiActivitate: Focus grup format din 3 persoane care, prin dezbatere si brainstorming, vor contribui la dezvoltarea unor idei si concepte, ce vor aparea in acest volum.

Tip de colaborare: Voluntariat, part-time. Intalnirile se vor desfasura dupa-amiaza sau in weekend-uri, in locatii din tara, costurile fiind suportate de initiatorul acestui proiect.

Profilul ideal: Studenti care, prin natura specializarii din facultate, poseda cunostinte generale de istorie, filosofie, fizica, sociologie, antropologie, pasiune pentru literatura (SF in mod special). Se cauta oameni cu minte frumoasa, curajosi, outspoken, inteligenti, curiosi, cu verticalitate si principii, interesati sa asimileze informatii in varii teme, dar nu la nivel superficial, ci in profunzime.

Beneficii: Membrii focus-grupului vor aparea pe lista celor care au participat la acest proiect, iar cartea va fi promovata in afara tarii. Plusul de valoare: multitudinea de informatii vehiculate, dezbaterea conceptelor cartii si interactiunea cu o persoana - autorul cartii, de un calibru superior, cu prestanta, experienta, cunostinte vaste si o cultura deosebite.

Contact: Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV pe adresa ramona.elefterescu@gmail.com, iar candidatii potriviti vor fi contactati in cel mai scurt timp.

Termen-limita: 2 saptamani, incepand de astazi.

Multa bafta copii!

Etichete: | edit post
Reacții: 
0 Responses

Trimiteți un comentariu

YO, DROP THE VERSE!